Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Početak radova na uređenju Terapijskog parka Nikole Šebetića

Ovih dana započeli su radovi na uređenju zemljišta na kojem se prostire budući Terapijski park Nikole Šebetića za koje je RC Karlovac Dubovac organizirao i prijavio humanitarnu akciju koja traje od 01.03. -01.06.2017.

Zemljište se nalazi iza „male“ bolnice na Švarči. Nakon dobivanja donacije prijavljene na natječaj Heinekena „Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju“, u kojem je RC Karlovac Dubovac dobio čak 40.000,00 kn, te predavanja povodom Tjedna mozga, viška koji je ostao od prodaje prigodnih rokovnika i kalendara, maškara i donacija naših prijatelja iz kluba ( Blanke, Damira Karina i Roberta ) – na humanitarni račun akcije Terapijski park Nikole Šebetića, uplaćeno je do sada 51.200,00 kn.

Do sada su nabavljene klupe 3 klupe za park, gdje smo od Ljevaonice Duga resa d.o.o. dobili još jednu klupu. Hrvatska vojska je volonterski započela radove na ravnanju terena i iskopima. Od prikupljenih sredstava će se još nabaviti sadnice drveća i ostalog bilja koje će se saditi krajem kolovoza i početkom rujna kada prođu ljetne vrućine. Očekuje se da bi park trebao biti u potpunosti uređen i gotovo do jeseni 2017.